Verzenden
Als u de bestelling voor 16:00 plaats ontvangt u het pakket de volgende werkdag. ( i.v.m. drukke feestdagen kan er een vertraging oplopen in uw order)

VERZEND KOSTEN

LAND PRIJS ( 30 kg ) LEVERTIJDEN 
Duitsland € 8,95 1-5 werkdagen 
Belgie€ 9,95 1-3 werkdagen 
Nederland€ 9,951-3 werkdagen 
Verenigd koningkrijk € 11,95 1-7 werkdagen

Binnen 14 dagen retour recht
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Bedenktijd/retour

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 9,95(BE) per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Mijn bestellingen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

U kunt het pakket inclusief retourformulier en/of kopie factuur retourneren naar onderstaand adres:

Behangshopper

Schiedamseweg 131A

3026AH Rotterdam

Nederland*

Dowload Retour formulier*